Städning i trapphus

Som flera märkt o påpekat har det varit ostädat i trapphusen senaste tiden. Detta beror på att vi har varit mellan städbolag. Från och med vecka 33 har vi ett nytt bolag som sköter städningen Miljöstäd heter de och har sin hemvist lokalt.

Styrelsen vill understryka att städfirman INTE städar i tvättstugan utan detta ligger på oss medlemmar som nyttjar tvättstugan. Det finns städverktyg där och man städa efter sig när sista maskinen är tömd.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Städning i trapphus

  1. Harriet Niemi skriver:

    Vid flera tillfällen i tvättstugan har det varit mycket skräp och smutsigt golv .Tycker att det är dåligt att lämna smutsen o skräpet till andra. Det borde påpekas ännu en gång. Harriet Niemi Romansvägen 44.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *