Information angående radonmätning

Det finns ett nytt informationsblad som är under tryckning men det verkar ta några dagar extra. Då vi redan har börjat dela ut ”puckar” för radonmätning kommer extra information denna väg. Hela informationsbladet finns att läsa här.

Som nämndes i föregående informationsblad så är det dags för radonmätning. Vart 10:e år ska en kontroll av radon göras i flerbostadshus och resultatet jämförs med ett gränsvärde för att besluta om någon form av åtgärd krävs. Vi har fått in ett antal ”puckar” som kommer att delas ut till ett urval av alla lägenheter i vår förening för att få en så representativ mätning som möjligt (urvalet görs under nästa styrelsemöte den 17 december). Dessa ”puckar” kommer att delas ut inom kort, och om du får en av dessa, se till att följa instruktionerna. ”Puckarna” samlas sedan in under sista veckorna i februari.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *