Dags för cykelrensning!

I vissa cykel- och barnvagnsrum är det tvärfullt och många cyklar verkar inte användas alls. Men vi vet inte. Kanske tillhör de medlemmar som har flyttat?

För att få klarhet i detta kommer det genomföras en rensning. Ett buntband med texten ”Klipp bort buntbandet och lappen senast 10 juni för att undvika att dina ägodelar blir bortforslade. / Styrelsen” kommer att sättas på alla föremål i rummen.  För att veta att föremålen har en ägare måste buntbandet tas bort senast den 10 juni – av dig som är ägare. Alla föremål med buntband som är kvar kommer att forslas bort och lagras i tre månader innan de slängs eller skänks bort.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *