Oklarheter angående vattendebitering

Det har rått en del oklarheten angående vattendebiteringen sedan övergången till individuell mätning. Detta är något som styrelsen är medveten om, och håller för närvarande på att undersöka var exakt problemet ligger (HSB eller tjänsteleverantören). Vi kommer återkomma när vi vet mer om ämnet.

Vi har även fått in en del rapporter om att tiden det tar för att vattnet ska värmas upp eller kylas ned i kranarna har ökat. Om detta är något ni märkt av så får ni hemskt gärna skicka rapporter till oss med mätdata om hur lång tid det tar, och vilken tid på dygnet det var som det tog tid. För att undersöka detta vidare behöver vi så detaljerad information som möjligt.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *