Stamspolning kommer att ske under vecka 49

Hej Grannar,

Som flera av er säkert har märkt rinner det av dåligt i avloppen. Under vecka 49 kommer det därför att ske en stamspolning av företaget Relita och de kommer behöva få tillgång till samtliga lägenheter. I god tid kommer de att göra en avisering om tidpunkter. Håll utkik efter den! Samt se till att vara hemma under den tiden alternativt lämna en extranyckel i nyckeltuben på din dörr. 

OM du har akut stopp i din lägenhet, ring till HSB Service på 010-442 11 00 under kontorstid, alternativt gör en felanmälan på www.hsb.se/stockholm (välj Colosseum under ”Bostadsrättsförening/hyresrätt”). 

Vänliga hälsningar,
Styrelsen   

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *